I should do this more often

Två veckor in i terminen check!
Så konstigt, känns som att jag inte haft sommarlov alls utan allt har gått i ett. Samtidigt känns det som jag kom tillbaka igår. Är dessutom en hund rikare, och det gör det hela mer absurt.

Har ju redan börjat räkna ner veckorna, och det är ju faktiskt bara 11 veckor kvar tills jag är hemma, och dessutom åker jag hem nångång under terminen.
Mitt schema ser ut så som att jag kan vara ledig fredag till onsdag (då måste jag vara i skolan igen), så det blir ju några dagar hemma iaf.
 
Har hunnit med en del redan, typ som att bli underkänt i zoologi (omtenta 15 oktober) och köpa massa grejjer på IKEA. Mamma och Pappa var här och hjälpte mig och det var riktig tur det, annars hade det tagit en himla tid tror jag.
Vilja har fått massa grejjer och hunnit anpassa sig ganska bra till studenthund/stadshunds livet, lite annorlunda än stallivet.
 
Hursom helst, igår var det sjukt varmt. 25 grader talas det om, idag är det 12 grader och regn...? Men sålänge jag slipper pissregn och lera så är det ok.
Vilja simmade första gången igår, i den äckliga floden i parken. Blev bad efter det!!
 
Anatomin har såklart redan kört igång bigtime, hjärnan och nerver och blodtillförsel på det. Det är ju sista terminen i histologi och anatomi så man får nog räkna med en del plugg i de ämnena.
Sen läser vi Basics of veterinary care, nytt ämne på skolan men det verkar väldigt roligt för vi ska åka till skolans gård imorgon och ta blodprov. Sjukt kul! Jag har köpt blåa byxor med hängslen som man ska ha på dig. Plus gummistövlar. Åh det kommer bli så kul!
 
Nej nu måste jag återgå till att kolla på finalerna i Flyinge (tack webb tv!) och åka och köpa cykelllås till min nya cykel.
 
Adios amigos!
 

RSS 2.0