Hallå i stugan!

Cuts are getting deeper. så sant så sant.

Det är rätt kul att läsa den här bloggen ibland, fakitskt. Var påväg att radera den, men jag har nog ändrat mig.

Detta är just nu live från termin 2, år 3. Ganska lugn termin, ganska lugnt tempo. Har microbiologi kvar från år 2 så den skall jag göra den 18 april och förhoppningsvis klara av.
Nu när jag inte haft så mkt att göra, inte behövt plugga och så, är det så satans svårt att sätta fart på sig själv. Jag är ju motiverad att klara av det, men börja? näääe!
Vi läser typ fish and bees nu, alltså sjukdomar hos de djuren. Precis som det låter, inte så jättekul :P
Sen läser jag det valbara ämnet Clinical Anatomy, vilket är superkul och superintressant! Vi har också clinical propaedeutics of pets, då är vi på smådjurskliniken och grejjar. Också vädligt sköj!
Vilja har genomgått kastrering, men lite små komplikationer och jag har hunnit vara magsjuk och är nu på bättringsvägen från dunderförkylning.
Nästa helg ska jag åka och hälsa på Ida i Tyskland. Det kommer bli sjukt kul! Såvida jag hittar dit, men det ska nog gå ;)

Idag har jag inte gjort mycket, det har varit lite drama, lite Walking dead, lite hundprommis och snart blir det middag ute.
Looking good.
Ingen micro, som jag skulle hunnit med ju ;) Next time...

Har börjat rida på skolan, varje fredag! Hästarna är väl ingan stjärnor direkt, men de är helt okej. Kul att rida och mysigt med hästar. Hoppas dock att jag kan smöra in mig nånstans så jag får lite kontakter med nått stall. Vore najs.

Ja ja, nu börjar detta bli tråkigt även för mig! Bye bye och kiss kiss!

RSS 2.0