999 saker

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.

True story, ush vad jag hatar när nån säger så, men är det är det gällande veterinärutbildning år 1 och gällande anatomi.
Förra anatomitenta gick sketabra, fick A så jag gleader mig!! Jag fick prata om kossans tunga och kossans tre extra magar kan man säga. tror det gick lite snabbt för ibland sa jag fel namn på fel mage, fast jag visste vilken det var. aja, ska börja andas den här gången.
Nästa anatomi är redan nästa vecka, Urogential system gäller. Är inte så jättemycket så jag ska nog klara iaf ett E, I HOPE!
Hade en toppen helg hemma, väldigt mycket som ska hinnas på kort tid. Men även om jag inte hann vara hemma så länge är det skönt att bryta mönstret lite, det behövs verkligen!
Var också iväg och kollade på valparna, SÅ SÖTA! Jag har fortfarande inte fattat att jag ska ha en liten sån när jag kommer hem. Jag tror jag kommer åka direkt från flygplatsen om det passar med tiden... höhö. Åh jag längtar ihjäl mig!
Sommaren hoppas jag kommer bli som jag tänkt, jobba mycket, ha hand om Lullan hela juli och halva juni och har jag tur får jag tävla lite! Och så valp såklart!
Har köpt biljett till P&L, är så taggad!
Jag och Ylva komme rinte kunna bo kvar i lägenheten här, vet inte om jag nämnt det? Men vi har iaf bestämt oss för att ta Kines lägenhet som ligger på Sokolska, känns toppenbra! :)
Vi flyttar in redan 1 juni, eller nån gång runt den tiden! :)
I lördags spelade vi paintball! askul!!!
på fredag väntar fest och likaså på måndag, troligtvis iaf! hard life.
Nej nu ska jag köra igång med lite anatomi, har slappat till mig lite de senaste dagarna!
over and out
HÄR SYNS DE SÖTA VALPISARNA:
t

morgonstund

Nu ska jag strax iväg till anatomisalen för att öva heeeeela dagen lång! Och sen blir det gympa kl 15.30 också kul!
Eftersom det varit stängt under hela påsken är det här verkligen enda dagen som vi kan gå igenom sakerna på samplesen.
Egentligen borde jag ta igen histologin som jag missar på fredag, men det får bli senare. typ nästa fredag... illa :P
Känns just nu ok inför anatomin, vi får se hur det går!
Ska också gå förbi frisören och försöka få en klipptid innan jag åker hem. Den här gången tänker jag ta med mig en bild så de fattar hur jag vill ha det haha. Nu jävlar
nej, nu ska jag borsta tänderna och sen måste jag hinna köpa lunch innan vi ska ses och gå till skolan!
hare!

kan man döpa en hund till Nour?

Bråda dagar,
vad ska valpis heta? På söndag ses vi, förhoppningsvis. Tänk om ingen är söt nog? Ett senare problem tror jag.
Sålänge underhåller jag med detta, jag kluckar av skratt varje gång.
http://www.youtube.com/watch?v=DjBjZvLK1Fw&feature=relmfu
Hanna, hanna. åh så rolig.
Idag har var hunnit med en jädra massa. Typ som rida två hästar, kul! Paradis överraskade och var toppenfin, Ginete var bättre än igår men energi tar ALDRIG slut, ju mer jag rider desto piggare..
Tänkte pröva att hoppa ett litet hinder, för det står alltid framme. Hej och hå, full fart efter och ner med huvudet i bockserie. Jag var inte direkt beredd på det, men som tur så jag ju ganksa skicklig på att hålla mig kvar, något jag tränat på många gånger...
Sen åkte jag direkt hem till Andrea och pluggade anatomi, något jag borde göra nu med men jag är så trött... kanske ska kolla lite på en film från en lektion... jo så får det minnsann bli!
hörs imorgon!

haha

Okej, det här var ju sämst. har inte skrivit på jättelänge, så min typ enda läsare är nog lost and gone forever nu. Men, KUL för mig i alla fall när jag läser detta om fem år.
Nu är vi lite påsklediga, eller ja. En dag ledigt, och då måste vi ändå ta igen det mesta som vi missar. Så med andra ord, en extra dag att slippa skolan för att kunna PLUGGA lite MERA. PÅ onsdag är det anatomiprov och det känns just nu inte så bra. Jag känner att jag lärt mig hur mycket jag behöver plugga för att klara det, men sen vill jag ju hålla min goda trend över hur pass bra det gått tidigare tentor.
På fredag åker jag hem, jippie! :) Ska bli skönt att komma hem, inte så många dagar, men ändå ett avbrott! Självklart ska jag till stallet, sen träffa lite polers och så viktigaste: TITTA PÅ VALPIS! De är ju födda nu, för en vecka sedan, och jag har inte ens sett en bild. aaargh! Är helt övertygad om att jag kommer hitta den absoult sötaste av dem alla, I hope! Hursom helst kommer det bli världens sötaste valp, och sen hund!
Idag och imorgon är det även stallet som gäller. Idag red jag Ginete första gången sen innan jul. Hon är rätt kul, men lite stoig och helt klart egna åsikter om mycket :p Typ tempo och hur jobbigt det får lov att bli. Det gäller att sluta i rätt läge.
Imorgon ska jag rida båda hästarna, kul! :) Paradis är också trevlig, men inte så mycket gång och om möjligt ännu stelare... Men jag är ju van så det ska nog gå fint, jag klagar inte. Bara den har 4 ben och svans kvar!
I torsdags hade vi botanik och zoologi prov, båda gick bra så jag är mer än nöjd! Det har varit en rätt hetsig vecka, med lite extra lektioner och många föreläsningar som vi typ bara varit 5-6 stycken på (=man måste se vaken och intresserad ut HELA tin).
Har upptäckt Ana Gina show, fett! Och AT-läkarna, fett! men sånt hinns inte med nu.
Solen har tittat fram en del, och gör den det är det närmare 20 grader ute, najs najs najs! Hoppas det hinner bli lite varmt hemma innan jag kommer hem.
Nej, nu väntar dens insicivus på mig. Ska försöka skirva varje dag från och med nu, även om det är skittråkigt :p
over and out.

RSS 2.0